Nieuws‎ > ‎

Weekbrief 37 (24 Juni 2010)

Geplaatst 1 jul 2010 01:19 door Het Bestuur

Beste ouders,

Het schooljaar op 't Bartje zit erop! Alle kinderen hebben deze week hun rapport mee naar huis gekregen en we hebben er een gezellige week van gemaakt. Er werden afscheidsboekjes gemaakt voor de leerlingen die helaas weggaan: Pieta, Jimmy, Sri en Dewi. Zij maakten echter ook iets voor ons, zodat we een aandenken voor in de klas hebben. Groep ½ maakte koffertjes om mee op vakantie te gaan.

De schoolkrant is helaas nog niet af, maar die zal ik begin volgende week voor de TBS leerlingen bij de receptie afleveren. Overige exemplaren zullen op school liggen om af te halen, maar dan wel graag van tevoren even bellen!

  • De eerste schooldag op ’t Bartje is maandag 16 augustus. De definitieve groepsindeling krijgen jullie t.z.t. te horen;
  • Houd zondag 22 augustus graag alvast vrij voor een unieke circusdag!

Hoewel het hard werken was, heb ik met plezier het afgelopen half jaar les gegeven op ’t Bartje. De tijd is voorbij gevlogen! Ik hoop dat alles voor jullie naar tevredenheid is verlopen. Zo niet, dan hoor ik dat graag (en zo ja, dan nog liever ;-)). Willen jullie de enquête nog even invullen, voordat jullie op vakantie gaan? Ik heb tot nu toe pas twee formulieren binnen gekregen…

Ik wens iedereen een heel fijne vakantie toe en hoop iedereen na de vakantie weer vol nieuwe energie terug te zien! Voor de vertrekkers: een goede reis en veel succes op de nieuwe woon- en werkplek!!

Groetjes,

Silvie

Comments