Nieuws‎ > ‎

Weekbrief 36 (20 Juni 2010)

Geplaatst 20 jun 2010 20:46 door Het Bestuur

Beste ouders,

Het weekend is alweer ten einde; nog even een weekbriefje voordat de laatste schoolweek van ’t Bartje in gaat!

Klasse(n)werk

Deze week zijn de laatste toetsjes afgenomen in de basisschoolgroepen. Ook is er hard gewerkt aan Vaderdagpresentjes, die, als het goed is, vandaag aan alle vaders zijn aangeboden. Papa’s: gefeliciteerd met deze speciale dag en jullie schatten van kinderen!!

Schoolkrant maken

Zaterdagochtend kwam een groot aantal (16) kinderen naar school voor het maken van de schoolkrant. En er is flink gewerkt! Verhaaltjes, gedichtjes (elfjes), woordzoekers, tekeningen, kruiswoordpuzzels op de computer, etc. zijn er gemaakt voor de vakantiekrant. Ik ga nu alles bundelen en maak er twee mooie boekjes van: één voor groep 1 t/m 3 en één voor de bovenbouw/VO leerlingen. Ik hoop van de afwezige kinderen ook nog een bijdrage te krijgen, en de boekjes dan vrijdagochtend af te hebben. Indien dit niet lukt, leg ik ze klaar om in de laatste TBS schoolweek opgehaald te worden. De ochtend werd afgesloten met limonade, pizza, broodjes, koffie en een gekke groepsfoto, waarmee we gaan meedingen met de fotowedstrijd van de NOB en van het SchoolTV weekjournaal.

Oudertevredenheids-enquête 2010 (herhaling)

Zoals gebruikelijk, krijgen jullie ook dit jaar de gelegenheid om feedback te geven op het reilen en zeilen op onze school. In de bijlagen bij deze weekbrief (zie mijn vorige email) vinden jullie hier meer informatie over en een formulier om in te vullen. We zien jullie reacties graag tegemoet!

En verder:

  • Deze week geef ik de rapporten aan de kinderen mee.
  • De laatste schooldag op ’t Bartje is donderdag 24 juni;
  • De eerste schooldag op ’t Bartje is maandag 16 augustus. De definitieve groepsindeling krijgen jullie t.z.t. te horen;
  • Houd zondag 22 augustus graag alvast vrij voor een unieke circusdag!
  • Een verlaat officieel bedankje voor Hanneke, die vorige week maandag de kinderen heeft opgevangen en het grootste deel van de les gegeven heeft, omdat ik vanwege een sterk vertraagde vlucht helaas niet op tijd terug kon zijn van mijn weekend weg. Bedankt Hanneke!
  • En verder nog bedankjes aan Marjan en (weer) Hanneke voor de grote opschoning van de bieb! Er zijn zaterdag al heel wat boeken gratis meegenomen door de kinderen, maar er zijn er nog veel over! Ik zal de kinderen deze week nog eens laten neuzen.
  • Ook Diederik bedankt voor het verder gaan met het invoeren van de AVI leesboeken! Als nog iemand anders tijd en zin heeft: er zijn nog heel wat boeken die ingevoerd moeten worden!
  • Heeft iemand nog interesse in een abonnement op een van onderstaande tijdschriften, dan hoor ik dat graag z.s.m., zodat ik dit voor de vakantie nog kan bestellen!

 

Naam blad

Groep

Aantal ex. per jaar

Prijs Basis

Prijs Plus (incl. zomer- en winterboek)

Bobo

1-2

26

Eur. 89,42

Eur. 102,21

Okki

3-4

(6-8 jaar)

26

Eur. 86,59

Eur. 99,38

Taptoe

4-7/8

(8-10 jaar)

12

Eur. 60,95

Eur. 74,95

National Geographic Junior

4-8

10

Eur. 54,03

Eur. 66,82

 


Werk ze nog deze week; het aftellen tot aan de vakantie is begonnen!

Groetjes,

Silvie

Comments