Nieuws‎ > ‎

Weekbrief 35 (13 Juni 2010)

Geplaatst 13 jun 2010 23:48 door Het Bestuur

Beste ouders,

Wat een storm vanochtend! De bergen waren voor het eerst sinds tijden weer eens te zien! Het lijkt erop, dat de moesson echt in aantocht is nu. Fijn dat deze vrijdag nog even op zich liet wachten, zodat we een droog schoolreisje hadden!

Schoolreisje bovenbouw

Afgelopen vrijdag was het dan zover: ook de bovenbouw ging de ezels in Godavari bezoeken. Uitgerust met vragenlijstjes (deels van mij, deels van groep 3 en deels zelf opgesteld, gingen we met een busje op pad. Behalve dat we veel geleerd hebben over het project en de ezels, hebben we de ezels natuurlijk ook geborsteld, geaaid en gevoerd. En: we hebben een grote envelop aangeboden met het geld dat we op Koninginnedag voor het project ingezameld hebben. Er zijn veel plannen voor verbeteringen van het Donkey Sanctuary, maar ons geld gaat waarschijnlijk gebruikt worden om watertroggen van cement te maken voor de ezels. Na afloop aten we nog frietjes in Cafe U (helaas waren ze het vergeten en lieten de frieten lang op zich wachten….) en konden we terug kijken op een leuke dag.

Schoolkrant maken

Zoals eerder aangekondigd, is er a.s. zaterdag is er weer een activiteit op ’t Bartje: de schoolvakantiekrant maken. Dit is een extra activiteit die hoort bij het schoolrooster en dus verplicht is om aan de vereiste lesuren te komen. Vanwege een logeerfeestje van een aantal leerlingen, heb ik de tijd iets verlaat: het is nu zaterdag 19 juni, 10.00 - 12.00 uur. Zo kan iedereen even lekker uitslapen voordat ze naar school gaan (dit geldt natuurlijk ook voor ouders!). Lekker tekenen, schrijven, puzzeltjes maken, etc., zodat we samen een leuke lees- en doekrant voor de zomervakantie maken! Deze krijgt iedereen in de laatste schoolweek mee naar huis. Ik zal zorgen voor wat broodjes, limonade en koffie achteraf. In principe is dit een activiteit voor alle leerlingen, dus ook de VO-ers!

Oudertevredenheids-enquête 2010

Zoals gebruikelijk, krijgen jullie ook dit jaar de gelegenheid om feedback te geven op het reilen en zeilen op onze school. In de bijlagen bij deze weekbrief vinden jullie hier meer informatie over en een formulier om in te vullen. We zien jullie reacties graag tegemoet!

En verder:

  • De laatste schooldag op ’t Bartje is donderdag 24 juni;
  • De eerste schooldag op ’t Bartje is maandag 16 augustus. De definitieve groepsindeling krijgen jullie t.z.t. te horen;
  • Houd zondag 22 augustus graag alvast vrij voor een unieke circusdag!

Nog een fijn staartje van het weekend en tot volgende week!

Groetjes,

Silvie

Comments