Nieuws‎ > ‎

Weekbrief 35 (19 juni 2011)

Geplaatst 19 jun 2011 01:46 door 't Bartje   [ 19 jun 2011 02:02 bijgewerkt ]

Beste ouders,

We gaan de laatste schoolweek tegemoet!

Klasse(n)werk

Deze week zijn de laatste delen van de spellingtoetsen afgenomen. Alle kinderen hebben ook stukjes geschreven voor achter op hun rapporten, die ze de komende week zullen ontvangen. Verder heeft groep 5 op donderdag al gewerkt aan afscheidsboekjes vanwege het aankomende vertrek van Dechen naar Bhutan, omdat Liva er de komende week niet bij kan zijn.

Elseline heeft de afgelopen extra hard gewerkt, omdat ze drie middagen lang de Cito Toets Basisvaardigheden heeft afgelegd, een toets Taal en Rekenen die in Nederland vaak aan het eind van groep 8 wordt afgenomen.

Schoolkrant en afscheid

Gisteren hebben de kinderen weer vele mooie bijdragen voor de schoolkrant in elkaar gezet. Op één na waren alle kinderen er en we zaten gezellig met z’n allen in één lokaal. Ik zal zorgen dat de schoolkrant deze week af komt en bij iedereen terecht komt, zo mogelijk tijdens de les al.

 

Na de schoolkrant gingen we gezellig samen in een busje naar het lasertaggen. Een spannend festijn voor de kinderen, Serge en de juf! Het zweet droop er vanaf en we hebben veel plezier gehad. Gelukkig was er volop limonade en water aanwezig om de dorst te lessen!

 

Na het lasertaggen genoten we van een heerlijke lunch bij Jolanda thuis, met een paar mooie afscheidscadeaus van het bestuur, de ouders en de kinderen. Bedankt allemaal!!

 

Overigen

·         Deze week krijgen de  kinderen  hun rapport mee naar huis. Wie dit wil bespreken, kan met mij een afspraak maken, liefst op vrijdag 24 juni.

Volgende week de allerlaatste weekbrief van mijn hand…..

Groetjes en een fijne werkweek,

Silvie

Comments