Nieuws‎ > ‎

Weekbrief 34 (03 Juni 2010)

Geplaatst 3 jun 2010 07:32 door Het Bestuur

Beste ouders, 

Een heel kort briefje vandaag. Morgenochtend ga ik voor een lang weekend weg om dan maandagochtend weer terug te komen. In principe gaat de schoolreis van 11 juni door, maar ik wacht nog op definitieve bevestiging van Godavari Donkey Sanctuary. Het zal plaatsvinden van 9.00 uur tot 13.30 uur. Nadere informatie volgt nog, maar ik stuur alvast een bericht naar de dagschoolleerkrachten.

Herhaling: rapporten en gesprekken

Ik wil de rapporten in de laatste schoolweek van 21 tot 25 juni meegeven. Willen degenen die voor de vakantie nog een gesprekje willen, dit z.s.m. aangeven, dan kan ik daar rekening mee houden. Dit geldt wat mij betreft sowieso voor de ouders waarvan de leerlingen na de vakantie niet meer terug komen.

Enkele data om te onthouden:

  • Schoolvakantiekrant maken: een extra activiteit die hoort bij het schoolrooster en dus in principe verplicht is om aan de vereiste lesuren te komen. Dit doen we op zaterdag 19 juni, 9.00 - 11.00 uur. Lekker tekenen, schrijven, puzzeltjes maken, etc., zodat we samen een leuke lees- en doekrant voor de zomervakantie maken! Deze krijgt iedereen in de laatste schoolweek mee naar huis;
  • Laatste schooldag op ’t Bartje is donderdag 24 juni. 

Allemaal een fijn weekend straks en tot volgende week!

Groetjes,

Silvie

Comments