Nieuws‎ > ‎

Weekbrief 31 (21 mei 2011)

Geplaatst 20 mei 2011 23:30 door 't Bartje

Beste ouders,

Het toetsenseizoen is weer aangebroken op school…

Klasse(n)werk

In alle basisschoolgroepen zijn we begonnen met Cito toetsen: begrijpend lezen, technisch lezen, woordenschat… De komende paar weken werken we alle geplande toetsen door.

Erik heeft vorige week vrijdag zijn CNaVT examen Maatschappelijke Taalvaardigheid gedaan. De uitslag daarvan komt pas half juli. Felix is druk bezig met de laatste voorbereidingen voor zijn IGCSE examen aan het eind van deze maand. Spannend!

Spreekbeurten

Voor de duidelijkheid, zodat jullie jullie kinderen een beetje kunnen helpen en aanmoedigen, volgt hier het schema van de geplande spreekbeurten in de maandag- en donderdaggroepen:

26/5    Liva: klompen

30/5    Sayam: Vincent van Gogh

2/6      Emma: Hollandse Herder

6/6      Kris: Hansje Brinker

6/6      Tijs: kaas

9/6      Dechen: Dirk Kuijt

13/6    Elseline: Openluchtmuseum

13/6    Tara: Belgische chocolade

 

Overigen

·         De tweede ALV van het jaar wordt gehouden op donderdag 26 mei, 20.00 uur in het Summit Hotel. Hierbij zullen ook Jessica Kikken en Hans Hardeman van het NOB aanwezig zijn. Zij komen onze school op 25 en 26 mei  bezoeken en willen op de ALV dan ook graag met jullie kennismaken, uitleg geven over de rol van NOB en evt. vragen van jullie kant beantwoorden. Verder zal ik een korte presentatie geven van het onderwijskundig jaarverslag en een voorlopige groepsindeling voor het nieuwe schooljaar presenteren.

·         Van 29 mei tot 4 juni zal onze nieuwe juf Rianne Wiggers naar Kathmandu komen om met de school kennis te maken. Een leuke gelegenheid voor de kinderen om haar te leren kennen (en zij hun).

Groetjes en een fijne rest van het weekend,

Silvie

Comments