Nieuws‎ > ‎

Weekbrief 26 (4 april 2011)

Geplaatst 3 apr 2011 21:33 door 't Bartje

Beste ouders,

Wederom een speciale week, met het Paaseieren zoeken van gisteren erbij.

 

Klasse(n)werk

Op maandag heeft iedereen verder gewerkt aan de haiku-tekeningen van het schoolreisje en de Zinder-werkstukjes. Deze week wordt hieraan de laatste hand gelegd.  

 

De dinsdaggroep heeft verder gepraat over alle mensen die voor ons zorgen en we hebben aan de hand van een puzzel iets meer gekeken naar welke beroepen er allemaal zijn. Samen hebben ze een grote “spinnenwebtekening”gemaakt van de mensen en dieren die voor ons zorgen.

 

Op woensdag is er weer hard gewerkt aan de voorbereiding op de examens en hebben we ook gezellig het Van Dale-spel gespeeld (over spelling en woordenschat).

 

Op donderdag hebben we een tekst van Nieuwsbegrip over de Justin Bieber-rage in Nederland behandeld en een bijbehorend stukje Jeugdjournaal gekeken.

 

Paasactiviteit

We hebben gisteren gezellig samen Pasen gevierd in Godavari. De kinderen hebben zich goed uitgeleefd op het versieren van de eieren en hadden de eieren en andere verrassingen daarna razendsnel gevonden. Er is geen één ei voor de kraaien achter gebleven! Goed gedaan kinderen en Paashaas-ouders! De woordzoekers en rebussen vielen ook in de smaak en natuurlijk de heerlijke cake, taartjes, broodjes en koffie en thee die Hanneke, Jolanda, Serge en Astrid meegenomen hadden. Ik denk dat het een leuke, ontspannen activiteit was, zowel voor de kinderen als voor de ouders. Bedankt allemaal!

 

Overigen

·         Deze week hopen we de sollicitatieprocedure voor de nieuwe juf af te ronden. Hierover volgt bericht in de laatste weekbrief voor de vakantie.

·         Deze week is de laatste week voor de voorjaarsvakantie. Maandag 25 april is de eerste schooldag na de vakantie. Meteen de zaterdag erop is het alweer Koninginnedag! ’t Bartje zal dan, net als vorig jaar, weer een stal met tweedehandsspullen hebben om geld in te zamelen voor een nog nader te bepalen goed doel. Ik heb al twee suggesties voor een goed doel binnen. Als iemand nog een goede tip heeft, hoor ik dat graag. Ook creatieve ideeën voor T-shirts zijn welkom!

 

Een fijne werkweek allemaal!

 

Groetjes,

Silvie

Comments