Nieuws‎ > ‎

Weekbrief 2 (26 Augustus 2010)

Geplaatst 5 sep 2010 20:27 door Het Bestuur
Beste ouders,

Het was weer een gezellige week. Wat wil je ook, met zo’n knalbegin, het circus? Ik denk dat iedereen van de circusdag en de lunch genoten heeft. De kinderen waren deze week nog vol van de Chinese bordjes, “flower sticks”en diabolo’s! Met de kaartverkoop hebben we NPR 3,500/- verdiend. Namens Sonja en de vrouwen en kinderen van Kiran Namaste: bedankt! Als jullie nog leuke foto’s hebben, stuur ze even op, dan kunnen we ze op de website zetten.

(bijgaande foto's zijn in de PDF versie te zien)

Klasse(n)werk
Deze week is de maandaggroep o.a. aan de slag gegaan met de opzet voor een opstel over “Een dag in het circus”, waarbij ze gaan schrijven over een optreden van een circus waar ze zelf voor werken. De kleuters hebben het boek van Temmer Tom nog eens uitgebreid besproken en Joop en Elin (groep 3) zijn met echt werken in De Leessleutel begonnen! De grote jongens op woensdag zijn behalve met hun werk uit het taalboek o.a. bezig geweest met spelling en woordenschat d.m.v. het Grote Van Dalespel. Groep 4 op donderdag is volop bezig in Taal Actief.

Overigen
  • Tot 1 september kunnen jullie nog feedback geven op de schoolgids (zie ook vorige weekbrief met bijlage).
  • De datum voor de volgende ALV is vastgesteld op donderdag 23 september.
  • Willen jullie de kinderen voortaan slippers o.i.d. meegeven om binnen de school aan te doen? Vooral nu tijdens de moesson wordt de school heel vies van buitenschoenen. Op school laten staan mag natuurlijk ook, als dat handiger is, net als op TBS gedaan wordt.
  • Nu groep 4 (donderdag) tot 5 uur doorgaat, mogen ze ook een snack meenemen om tijdens het stillezen te eten (net als de maandag- en VO-groep al doen). Het is anders wel een erg lange middag…
  • In de bijlagen ook de nieuwe telefoonlijst en de groepslijsten met de opvangadressen (in noodgevallen) per groep. Laten jullie het weten als er iets in deze gegevens verandert?
Een fijn weekend allemaal en tot volgende week,

Hartelijke groeten,

Silvie
Comments