Nieuws‎ > ‎

Weekbrief 17 December 2012

Geplaatst 16 apr 2012 23:40 door Serge Cartier

 Beste ouders,
Hierbij de laatste nieuwsbrief vanuit warm Bangkok! Voor alle leerlingen van 't Bartje is inmiddels een welverdiende vakantie aangebroken. Ik wens jullie allemaal een hele fijne, ontspannen en zonnige vakantie, gezellige Kerstdagen en een goede start van het nieuwe jaar toe! 
 
Klassenwerk
Gelukkig is het mysterie wie de eerste week van december in 't Bartje overnacht heeft opgelost; het was de heiligman hemzelf! De filmpjes waarin hij in het Nepaleze nieuws te zien is en de geheime beeldopnames (gemaakt in 't Bartje) zijn inmiddels opgevraagd. Deze zullen in de vakantie op de website en facebooksite van 't Bartje worden geplaatst. Op 4 december hebben we gezellig met z'n allen Sinterklaas gevierd in de tuin van Rem en Monique Neefjes (bedankt voor de gastvrijheid!). Er was zelfs een muziek Piet bij. Er is gezongen, gedanst en gelachen en de kinderen hebben allemaal wat leuks en lekkers gekregen. Alle ouders die gebak hebben meegebracht; het was heerlijk, bedankt! En natuurlijk een speciaal bedankje voor Kari van het consulaat voor de goede organisatie van Sint zijn bezoek aan Nepal! De foto's (119 maar liefst) van de Sinterklaasviering zijn te bewonderen op de website van 't Bartje. Nadat de Sint weer vertrokken was naar Spanje hebben we ons op school voorbereid op de Kerst. Tussendoor is er ook nog gewerkt uit de methodes en uit Kerstwerkboekjes. Iedereen was echt toe aan vakantie, dus we hebben vooral ook veel gelezen, spelletjes gedaan, mooie kerstkaarten en sneeuwbollen gemaakt en de film 'de sneeuwman' gekeken.
 
Overigen
Zoals jullie hebben gemerkt zijn er nog geen rapporten meegeven van 't Bartje. Deze krijgen jullie begin februari, dan zal ik jullie ook benaderen om afspraken te maken voor oudergesprekken. Na de vakantie starten we met het project 'samen beter lezen'. Ik zal jullie hier aan het eind van de vakantie meer informatie over sturen, want hierin is ook een rol weggelegd voor de ouders (in de thuissituatie). Als dit project na 2 weken is afgerond , ga ik CITO toetsen afnemen. De gevens hiervan zal ik ook verwerken in de rapporten. En zo kom ik uit op begin februari voor de rapporten/ oudergesprekken. 

De lessen op 't Bartje starten weer vanaf 16 januari!
 
 Ik wens jullie nogmaals een hele goede vakantie! Voor degenen die op reis gaan: een veilige, goede reis! En ik kijk er naaruit om jullie in het nieuwe jaar allemaal weer te zien! Hieronder nog een Kerstgroet!
Comments