Nieuws‎ > ‎

Weekbrief 0 (13 Augustus 2010)

Geplaatst 20 aug 2010 02:53 door Het Bestuur

Beste ouders,

Ik hoop dat jullie allemaal een fijne vakantie gehad hebben. En nu weer met frisse energie er tegenaan dit jaar! We krijgen er vanaf komende week een nieuwe leerling bij, nl. Ayman in groep 2. Welkom Ayman!

Roosterindeling

Volgende week beginnen de lessen op 't Bartje weer, volgens het rooster zoals dit voor de vakantie al voorgesteld was. Hoewel het moeilijk is om iedereen van 4 verschillende scholen helemaal tevreden te stellen, denk ik dat het huidige rooster voor vrijwel iedereen geschikt is. Mocht in de komende maanden blijken, dat het voor sommigen onwerkbaar is, dan kunnen we halverwege het jaar nog overwegen om te gaan schuiven. Ik voeg het rooster toe in de bijlagen.

Schoolkalender

Verder vinden jullie in de bijlagen de schoolkalender. We volgen in principe het vakantierooster van TBS, aangezien veruit de meeste leerlingen van TBS komen. Mochten er data wijzigen, dan meld ik dit uiteraard via de weekbrief.

Circusdag en lunch

De circusworkshop op zondag 22 augustus gaat door! Alle kinderen worden om 9 uur verwacht voor een workshop waarin ze allerlei circustechnieken kunnen oefenen, o.a. met materiaal wat ze de komende week in de klas gaan maken. Dit wordt geleid door Sonja Wiselius, die op dit moment in Nepalese tehuizen workshops geeft. Ze zal met de kinderen een voorstelling voor de ouders voorbereiden, die rond half 12 plaats zal vinden. Daarna stel ik voor dat we met z’n allen lunchen op school, om het nieuwe schooljaar in te luiden en kennis te maken met nieuwe ouders.  Mag ik iedereen vragen om iets mee te nemen om met anderen te delen, net als we vorig jaar gedaan hebben? Voor koffie, thee en limonade zorgen we hier op school wel.

Goed, ik zie ernaar uit iedereen volgende week weer te zien en ga met hernieuwde energie en veel zin het nieuwe schooljaar tegemoet!

Hartelijke groeten,

Silvie

Comments