Nieuws‎ > ‎

Weekbrief 16 (14 Januari 2011)

Geplaatst 25 jan 2011 01:52 door Het Bestuur   [ 25 jan 2011 01:53 bijgewerkt ]
Beste ouders,

De kop is er af, de eerste schoolweek van het nieuwe jaar is alweer voorbij! Het was leuk om velen weer op school te zien, hoewel nog niet iedereen er was deze week.

Klasse(n)werk

We zijn deze week al serieus aan de slag gegaan met o.a. een paar toetsen. Verder is er in alle groepen natuurlijk gepraat, geschreven en getekend over vakantiebelevenissen en hebben we spelletjes gedaan.

Overigen

  • Een nieuw jaar is begonnen, misschien een goed moment voor iemand onder jullie om met hernieuwde energie iets in de school te doen? Er ligt nog steeds een flinke klus om de AVI-boeken in te voeren in een digitaal bestaand. Diederik heeft zich daar een tijd geleden voor ingezet en ik ben ermee verder gegaan, maar het kost gewoon erg veel tijd om dat erbij te doen. Verder is de bibliotheek ook nog steeds aan ”opleuking” toe en zijn er een paar ideeën om de leslokalen gezelliger te maken (o.a. het laten maken van kussentjes op de kleine stoeltjes). Wie voelen zich geroepen om aan de slag te gaan?
  • Ik heb tot nu toe nog maar heel weinig foto’s van Sinterklaas binnen gekregen. Wie heeft er nog leuke foto’s van de aankomst in de elektrische autootjes en de Groene Piet? Ik wil alsnog een stukje hierover op de website zetten, maar heb dus erg weinig fotomateriaal. Alvast dank voor het doorsturen!
Een fijne werkweek voor iedereen,

Groetjes,

Silvie