Nieuws‎ > ‎

Weekbrief 15 (16 December 2010)

Geplaatst 25 jan 2011 01:42 door Het Bestuur   [ 25 jan 2011 01:53 bijgewerkt ]
Beste ouders,

De laatste schoolweek van 2010 is alweer voorbij! De vakantietijd is voor de kinderen in elk geval aangebroken! De meeste papa’s en mama’s moeten nog even werken, maar we gaan toch een ontspannen tijd tegemoet.

Klasse(n)werk

Op maandag hebben we o.a. een afscheidsboekje voor Samaya gemaakt. Zij vertrekt zondag naar Bhutan, en van daaruit waarschijnlijk naar Vietnam. Ook Samtak gaat Nepal verlaten dit weekend. Samaya en Samtak, we zullen jullie missen!
Verder hebben we deze week een paar toetsjes gedaan, spelletjes gespeeld en film gekeken. De VO-ers hebben zich ook gestort op het Groot Nederlands Kinderdictee (voor kinderen van 10 tot 12 jaar) en dat viel nog niet mee! Hoe schrijf je bijvoorbeeld “aan-uitknopje”?

Overigen

  • Ik heb nog geen één foto van Sinterklaas (voorbereiding en de dag zelf) mogen ontvangen… Het zou toch leuk zijn om hiervan wat op de website te zetten. Meester Gerard is er ook erg benieuwd naar!
  • De Sinterklaasgedichten staan op de website, zodat jullie alle gedichten nog eens kunnen nalezen.
  • 10 januari is de eerste schooldag van het nieuwe jaar.

Ik wens jullie allemaal hele fijne Kerstdagen, een heerlijke vakantie, een goede afsluiting van het oude en een goed begin van het nieuwe jaar. Moge al jullie wensen voor het nieuwe jaar werkelijkheid worden!

Tot volgend jaar,

Silvie