Nieuws‎ > ‎

Weekbrief 31 (15 Mei 2010)

Geplaatst 15 mei 2010 05:11 door Het Bestuur   [ 15 mei 2010 05:15 bijgewerkt ]

De afgelopen week was voor de verandering weer eens een “gewone” schoolweek, tenminste, voor de basisschoolleerlingen. De VO-ers die in deze periode examens doen, kregen extra feedback en instructies van Gerard, op tijden die hen het beste uitkwamen. Dit was dan ook één van de taken waarvoor Gerard de afgelopen weken hier was.

Schoolplan 2010-2014

Het nieuwe schoolplan is vrijwel klaar! Alle feedback van het bestuur is verwerkt in de eerste versie en nu moet er nog en keer kritisch doorheen gelezen worden voor de punten en komma’s. Ik zal de belangrijkste punten uit heet schoolplan volgende week in de ALV (maandag 24 mei, 19.30u in Turning Point restaurant) presenteren.

Schoolreisjes

Het schoolreisje voor de onderbouwleerlingen (Daniel, Joop, Elin, Cuinn, Emma, Liva, Dewi en Dechen) gaat door zoals gepland, dus komende week op vrijdag 21 mei. De kinderen worden tegen 9.00 uur verwacht op school, vanwaar we dan met een busje naar het Donkey Sanctuary in Godavari gaan. We zullen afsluiten met frietjes en ijs in Cafe U, waar de kinderen tussen 14.00 en 14.30 uur weer opgehaald kunnen worden.

Ik zal die dag zorgen voor een snack en een pakje drinken rond 10.15u. De kinderen hoeven dus geen snacks mee te nemen. Willen jullie echter wel zorgen voor:

  • Drinkwater
  • Hoed / pet
  • Gemakkelijke schoenen om op te lopen
  • Van tevoren insmeren met zonnebrand

Ik zal de leerkrachten van alle kinderen op de dagschool informeren over de schoolreis.

Het schoolreisje voor de oudere kinderen wordt uitgesteld tot nader bericht. Het valt te verwachten dat er vanaf 25 mei of vrijwel zeker op / vanaf 28 mei bandhas of andere ongeregeldheden zullen zijn. Afhankelijk van de situatie zal ik een nieuwe datum prikken voor dit schoolreisje.

Tijdschriftabonnementen

Ik heb nog van niemand iets gehoord i.v.m. de tijdschriftabonnementen. Wie is geïnteresseerd in een abonnement? Hieronder nog even de kosten, die waarschijnlijk iets omlaag gaan als meerdere kinderen een abonnement nemen.


Naam blad

Groep

Aantal ex. per jaar

Prijs Basis

Prijs Plus (incl. zomer- en winterboek)

Bobo

1-2

26

Eur. 89,42

Eur. 102,21

Okki

3-4

(6-8 jaar)

26

Eur. 86,59

Eur. 99,38

Taptoe

4-7/8

(8-10 jaar)

12

Eur. 60,95

Eur. 74,95

NG junior

4-8

10

Eur. 54,03

Eur. 66,82
En verder:

  • Felix en Erik hebben deze week twee examenonderdelen voor hun IGCSE Nederlands als vreemde taal gedaan: we hopen op een goed resultaat!! Volgende week het laatste onderdeel… Karuna en Jans zijn dan ook aan de beurt voor IGCSE Nederlands als eerste taal. Succes!
  • De ALV vindt plaats om 19.30 uur in Turning Point restaurant op de viersprong tussen TBS en ‘t Bartje. De koffie en thee zullen klaar staan! Wie niet kan komen: graag via email of een briefje iemand machtigen om te stemmen, vanwege het benodigde quorum. Zie voor meer info de eerdere email van Diederik.
  • Diederik heeft weer wat boeken ingevoerd in de computer deze week: bedankt!
  • Gerard vertrekt morgen (zondag) alweer naar Thailand, waar het ook niet helemaal rustig is nu…. Gerard, namens iedereen: bedankt voor het werk wat je verzet hebt de afgelopen twee weken. Veel succes in Manora Garden en hopelijk tot snel ziens!
  • Ik zal een paar foto’s opsturen naar het NOB, voor een fotowedstrijd over Nederlands onderwijs in het buitenland. Hiermee kunnen we een boekenbon van 300 euro voor ’t Bartje winnen. Als iemand van jullie nog bijzondere foto’s heeft, die hiervoor geschikt kunnen zijn, dan kun je ze opsturen aan mij. De deadline voor de wedstrijd is 1 juni.

Nog een fijn weekend allemaal en tot later deze week!

Groetjes,

Silvie

Comments